27 Nisan 2012 Cuma

Festival Organik'ten Hediye Kampanyası

Hayatımızda en önemli şeylerden biri de sağlıktır. Sağlığımız için beslendiğimiz yiyeceklere , kullandığımız eşyalara , giydiğimiz giyisilere , makyaj malzemelerine kadar herşeyi düşünürüz "acaba ne kadar sağlıklı?" diye.
İşte bu dertlere son veren bir marka ile tanıştım . Festival Organik ! Dilerseniz firmamızı tanıyalım.

FESTİVAL ORGANİK , 1999 Yılından itibaren Finans, Dış ticaret ve Mümessillik faaliyetleri İle iştigal etmekte olan Ayhan ABDULLAHOGLU ,Selma ABDULLAHOĞLU ve E-Ticaret Uzmanı Mehmet KIRAL tarafından Çekmeköy’de kurulmuş ve kendi yerlerinde faaliyette bulunmaktadır.



NEDEN ORGANİK
Organik ürünleri tercih etmek, kendinizin, çocuklarınızın sağlığı ve üzerinde yaşadığımız dünyamızın geleceği hakkında düşünmek demektir. Yıllardır süregelen zirai uygulamalar, tehlikeli böcek ilaçları ve gübrelerin kullanılması, genetiği değiştirilmiş mahsullerin yetiştirilmesi organik tarım yöntemlerinin uygulanması ile geri çevrilebilir. Organik üretim mantığını benimsemiş üreticiler ve tedarikçiler ile iş yaparak, doğaya karşı gelmek yerine, doğa ve çevre ile işbirliği yapıyoruz. Organik ürünler yiyeceklerimizin, tekstil ürünlerinin, kozmetiklerin ve doğal ürünlerin içinde gereksiz katkı maddelerinin kullanılmaması anlamına gelir.
Organik tarım ürünleri, uzun vadede astım ve kanser gibi rahatsızlıklara neden olan ve toprağı, havayı, suyu ve besinlerimizi kirleten sentetik böcek ilaçlarına maruz kalmamıza engel olarak bizi ve ekosistemimizi korur. Organik üretim; çiftçiler için, dünyamız için, çocuklarımız ve bizim için daha sağlıklı bir hayat demektir.!!!
Organik Tarım; üretimde kimyasal girdi kullanmadan, üretimden tüketime kadar her aşaması kontrollü ve sertifikalı tarımsal üretim biçimidir. Organik tarımın amacı; toprak ve su kaynakları ile havayı kirletmeden, çevre, bitki, hayvan ve insan sağlığını korumaktır. Organik tarımın geçmişi 20. yüzyıla dayanmaktadır. Zira çevre bilinci ve ozon tabakasındaki incelme ve dünya geleceğinin tehlikeye girmesi gibi konular gündeme gelmiştir.



KALİTEMİZ
Ürün ve hizmetlerimizin kalitesi çalışanlarımızın kalitesiyle başlar. En iyi personeli ve yetişkin insan gücünü GRUBUMUZ'a çekmek ve istihdam etmek, insanımızın yeteneklerinden, gücünden ve yaratıcılığından azami fayda sağlamak; verimliliklerini artırmak, gelişmelerine imkan tanımak ve işbirliği ve dayanışmanın yeşerdiği bir çalışma ortamı yaratmak, FESTİVAL ORGANİK’in kuşaklar boyu devamlılığını sağlamak için seçtiğimiz yoldur.
Müşterilerimiz için değer yaratmak, beklentilerine kalite, optimum fiyat ve istikrarla karşılık vermek önceliğimizdir. Ürünlerimize sahip çıkmak ve satış sonrasında da müşterilerimizin yanında olmak görevimizdir.




Firmamızın online alışveriş sitesinden kolay , uygun fiyatlı ve güvenli alışverişler yapabilirsiniz.

Kampanyamız;
  • Festival Organik Online sitesinden 100TL üzeri alış-veriş yapanlar İhracat ürünlerimizden 3-17 Yaş arası Çocuk Kıyafetlerimizden İlk 10 Kişiye (Denim Pantolon,T-Shirt ve swit shirtlerden) Hediye edeceğiz.
  • Sipariş veren kişi destek@festivalorganik.com.tradresine sipariş bilgisini ve renklibahcem.blogspot.com adresi vasıtasıylaalışveriş yaptığını belirtmelidir.
Bu güzel ürünleri kaçırmayın . Acele edin... :)



2 yorum:

  1. izleyicinim
    festival Organik Web sitesine üye oldum
    Festival organik Facebook sayfasını beğendim
    Festival Organik Twitter Hesabımız beğendim
    https://twitter.com/#!/salihatemiz
    http://www.facebook.com/profile.php?id=582079264
    http://salihatemiz.blogspot.com/2012/04/httprenklibahcemblogspotcom201204festiv.html
    saliha temiz
    salihatemiz@hotmail.com

    YanıtlaSil
  2. şartlar tamam uye oldum facede begendım twıtterde begendım
    sultan aykal
    kutahyali43-@hotmail.com
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100000652503091

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...