12 Kasım 2010 Cuma

Hediyenizi Kendiniz Seçin!

k
2006 Yılında kurulan Sustilo, Hollanda’nın ünlü alışveriş sitelerinden biri. Hollanda’da müşterilerine verdiği güvenli ve kaliteli hizmetlerin ardından sınırları genişletip, Almanya, Amerika’dan sonra şimdi de artık, Türkiye’de!
Sustilo, Türkiye’ye gelişi şerefine, Stil Defteri okuyucularından şanslı bir kişiye aşağıdaki elbise veya bluzlardan kendi seçecekleri bir tanesini hediye ediyor! 
Kazanmak için yapmanız gereken çok basit:
1-Stil Defteri Fan Page’i Facebook’ta beğeniyorsunuz,( http://www.facebook.com/pages/Stil-Defteri/105157239540435 adresine giderek beğen tuşuna tıklamanız yeterli veya sağ alttaki beğen tuşuna tıklayabilirsiniz.)
2-En beğendiğiniz modele karar veriyorsunuz,
3-Facebook kullanıcı adınızı ve beğendiğiniz modeli aşağıdaki formla gönderiyorsunuz!
İşte hepsi bu kadar!
Yapılacak çekiliş sonucunda şanslı bir kişiye beğendiği ürün Sustilo tarafından ulaştırılacak. Çekilişe katılma şansı 28 Kasım saat 24:00‘a kadar sürecek, 29 Kasım’da kazanan hem e-mail yoluyla haberdar edilecek hem de sitede duyurulacak! Şansınızı artırmak istiyorsanız, formu dikkatle inceleyin, facebook ve twitter hesaplarınız yardımıyla, isterseniz birden fazla çekiliş hakkı kazanabilir ve kazanma şansınızı artırabilirsiniz!
http://stildefteri.com/sustilo/

Stildefteri.com sitesinden alıntıdır.

Kazanmak için hemen TIKLAYIN!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...