29 Eylül 2010 Çarşamba

PLUSCANVAS ile duvarlarınızı renklendirin!

Kendi tasarımınız olan şahane bir tabloyu duvarınızda görmek istemezmisiniz! Ya da hayranı olduğunuz bir şehrin muhteşem manzarasını! Ya da büyük ustaların şahane başyapıtlarını! Öyleyse PLUSCANVAS hayallerinizi gerçekleştirmek için tam size göre!

Ürünü incelemek için TIKLAYIN

PlusCanvas.com ile duvarlarınızı kendi tasarımlarınızdan oluşan tablolarınız ile doldurun!


    PlusCanvas.com’da bulunan ‘Sen Tasarla’ bölümünde herkes kendi tablosunu kendi yapıyor evinin duvarlarını dolduruyor.
    Kanvas (tuval) üzerine baskı konusunda Türkiye’de en kaliteli ürünleri %100 müşteri memnuniyeti güvencesi ile sunan PlusCanvas.com ‘Sen Tasarla’ bölümü ile herkesin ilgisini çekiyor.
    PlusCanvas.com sitesinde bulunan ‘Sen Tasarla’ bölümü ile dilediğiniz bir fotoğrafı harika bir tablo haline getirebilirsiniz. Aynı fotoğrafa birbirinden farklı ve eğlenceli, tarzınıza uygun bir efekt verebilir hatta notunuzu bile ekleyerek sevdiğiniz kişiye benzersiz bir hediye yapabilirsiniz.
    PlusCanvas ile kenara atılmış fotoğraflar bile harika bir duvar süsü olacak.

Ürünü incelmek için TIKLAYIN

Dünyanın en büyük ‘İmaj Bankası’ PlusCanvas.com’da!
   PlusCanvas.com, İmaj Bankası ile Galeri ve Sen Tasarla sayfalarından sonra yine bir ilke imza atıyor.
Kanvas (tuval) üzerine baskı konusunda internet üzerinden, en kaliteli ürünleri %100 müşteri memnuniyeti ve alışveriş güvenliği ile sunan PlusCanvas.com, Türkiye’de ilk kez yapılan bir çalışma ile web sitesini yeniledi.
   PlusCanvas.com web sitesinde bulunan ve 9 milyon görseli içeren ‘İmaj Bankası’ sayesinde, binlerce alternatif arasından istediğiniz görseli seçebilir, seçtiğiniz görseli istediğiniz ölçülerde sipariş ederek duvarlarınızı hiç görülmemiş kanvas tabolarla doldurabilirsiniz.
   Anahtar kelimeler kullanarak aratacağınız görsellerden beğendiklerinizi dilerseniz ‘Sen Tasarla’ sayfasına atarak görsel üzerinde kendinize özel değişiklikler de yapabilirsiniz. Özel efektler hatta küçük notlar bile ekleyebilir kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz.
  ‘Sınır tanımayın’ duvarlarınızı PlusCanvas.com kanvas tabloları ile doldurun.


Ürünü incelemek için TIKLAYIN
PlusCanvas.com arşivindeki tablolar ile duvarlarınızı renklendirin!


   PlusCanvas.com’da bulunan ‘Galeri’ bölümünde kullanıma hazır, evinize veya işyerinize uygun bir tabloyu seçebilir duvarlarınızı renklendirebilirsiniz.
   Doğa ve şehir manzaralarından, ünlü ressamların eserlerine kadar birçok farklı kategoriden dilediğiniz kanvas tabloyu PlusCanvas.com sitesinde bulunan ‘Galeri’ bölümünden seçebilir istediğiniz ölçüde sipariş edebilirsiniz.
   Tablonuzu dilerseniz tek bir parça ya da ‘Parçalı Tablolar’ kategorisinden seçeceğiniz 3’lü veya 5’li tablo olarak seçebilir duvarlarınıza farklı bir boyut kazandırabilirsiniz.
   En iyi malzemeler kullanılarak üretilmiş tablolar %100 müşteri memnuniyeti ile 3 gün içerisinde adresinize teslim ediliyor.
   PlusCanvas ile Dünyaca ünlü sanatçıların eserleri sizin de duvarlarınızı süsleyecek.

http://www.pluscanvas.com/
Paylaş

1 yorum:

  1. Pluscanvas sitesinden daha önce alışveriş yapmıştım. Bu sitede bulamadığım bazı tabloları https://www.tabloonline.com.tr sitesinde bulabiliyorum. Sonuç itibariyle 2 tablo siteside iyidir.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...